Procesele penale adunate de Victor Micula par să le poarte ghinion slujbaşilor din instanţele din Bihor, care au ajuns la performanţa ca, în trei ani, să piardă în trei rânduri dovezi din acestea.

BIHOREANUL a dezvăluit încă din vara lui 2021 că din arhiva Tribunalului Bihor a dispărut volumul cu declaraţiile martorilor din dosarul în care Micula jr. e judecat alături de poliţiştii care l-au luat cu ei la percheziţii şi l-au lăsat să cotrobăie prin baza de date a MAI, acesta fiind găsit abia după un an, „rătăcit” prin arhivă, timp în care, evident, procesul a stat pe loc.

Apoi, toamna trecută, judecătorii din Beiuş au pierdut dosarul în care beizadeaua e acuzată că în 2018 şi-a pus un amic să-i distrugă un Merțan cu gândul să ceară daune de la firma de asigurări. Şi dosarul cu pricina fost găsit în final, dar degeaba, căci între timp Victoraș a scăpat pe motiv de prescripţie.

Nu bine s-a lăsat liniştea peste cele două scandaluri, că o problemă similară a stârnit vâlvă și la Curtea de Apel, unde se judecă procesul pornit fiindcă în 2019 Micula jr. a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea şi în care a și fost condamnat la 2 ani de detenţie în primă instanță.

De data asta nu s-au pierdut acte, ci DVD-ul cu faimoasa înregistrare în care milionarul trăgea cu mitraliera de pe pod, discul fiind găsit abia după 2 săptămâni, lunea trecută, fix la termenul la care judecătorii urmau să-l vizioneze. Bihorel e curios ce s-ar mai putea pierde în continuare...

Vezi mai jos filmarea rătăcită:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!