După bulevardul Dimitrie Cantemir, și Calea Aradului din Oradea, arteră recent reabilitată și lărgită la patru benzi, devine un „magnet” pentru vitezomani. Doi șoferi au fost prinși în aceeași noapte, circulând, culmea, cu aceeași viteză mare, de 138 de kilometri pe oră. Amândoi au rămas fără permis pentru o perioadă de 4 luni.

„La data de 4 iulie a.c., la ora 00.13, polițiștii Seriviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h”, se arată într-o informare transmisă joi de Poliția Bihor. 

Tânăra din Oradea conducea un autoturism Volkswagen. 

„De asemenea, la data de 4 iulie a.c., la ora 00.18, polițiștii Seriviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 19 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h”, se mai arată în același comunicat. 

Tânărul vitezoman era la volanul unui autoturism Mercedes. 

„Ambii conducători auto, care au depăşit limita legală de viteză cu peste 70 de km/h, au fost sancţionați contravenţional cu 9 - 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile”, transmit polițiștii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!