Perchezițiile făcute în martie de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și procurorii Parchetului Bihor la vila și la sediile firmelor controlate de afaceristul Călin Raita, într-un dosar de evaziune fiscală, au lăsat urme adânci în psihicul mai tinerei soții a acestuia.

Săptămâna trecută, Raluca Pop, cea pe numele căreia, de altfel, Raita a pus unele firme, a făcut pe TikTok câteva postări compulsive pentru a denunța „cu ce se ocupă boschetarii plătiți din banii noștri”, referindu-se la oamenii legii, dar atribuindu-le acțiuni existente mai degrabă în propria imaginație.

Femeia a postat mai multe poze ce înfățișau ba un Bolt staționat în preajma casei în așteptarea clientului ce comandase cursa, ba o mașină a RDS&RCS, ba un scuterist, sugerând că toți ar fi din „servicii” și că încearcă să-i planteze microfoane în curte și în casă.

„Dacă aveți portbagajul plin de numere și folosiți tot felul de mașini nu înseamnă că nu vă știm”, „Fraierul caută locul cum să ajungă în curte să planteze”, „Mai găsiți și alte numere”, „Angajăm fotograf de noapte” sunt doar câteva dintre mesajele prin care doamna Pop persiflează polițiștii și procurorii. Bihorel se întreabă dacă nu cumva îi „filează o lampă”, cum se zice în popor.


captură Tik Tok 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!