După mai bine de o săptămână de la declaraţiile controversate făcute despre "soţia minoră" şi "femeile cu vergeturi şi celulită", vloggerul George Buhnici şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit, printr-un filmuleţ postat marţi pe canalul său de Youtube, cu titlul "Iertaţi-mă doamnelor!".

"O să o spun pe şleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băieţaş de cartier fără pic de minte-n cap şi fără nicio experienţă de viaţă, ca şi cum aş fi fost fumat sau cel puţin ameţit de băutură. Mulţi dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influenţa unor substanţe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă" , a spus fostul jurnalist al Pro TV în videoclipul de aproape 4 minute postat pe internet.

Buhnici a pus afirmaţiile și pe seama dorinţei de a şoca şi a impresiona audienţa, admițând că a fost "superficial şi lipsit de empatie". 

Vloggerul a mai anunţat că se va concentra mai mult în perioada următoare pe familie şi pe tehnologie.

"Aşa cum aţi aflat probabil, am plătit şi încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet şi în media. Dar aici nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare priorităţile, să mă concentrez mai mult pe familie şi pe lucrurile de care sunt pasionat şi la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitaţiilor sau ofertelor care speculează imaginea de «băiat rău», bădăran şi de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt şi nu pot fi un astfel de personaj. Îi rog pe cei care şi-au închipuit că pot reprezenta aşa ceva să-şi caute în altă parte exponenţii. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări le spun că NU voi face asta". 

După cum se știe, aflat la festivalul Neversea, George Buhnici a încercat să facă o glumă legată de aspectul soţiei sale, Lorena, care se afla lângă el, spunând că este norocos că soţia sa "arată ca o minoră", spre deosebire de alte fete tinere. Totodată, el le-a transmis femeilor să meargă la sală, căci bărbaţii vor să vadă corpuri tonifiate la mare.

În urma declaraţiilor, BCR a anunţat public că renunţă la colaborarea cu Buhnici, astfel vlogger-ul pierzând unul dintre cei mai importanţi sponsori.

Vezi mai jos video publicat de George Buhnici:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!