A venit iarna, dar asta nu înseamnă că cetățenii au încetat să producă deșeuri. Indiferent de anotimp, AVE BIHOR SRL le colectează conform calendarului de ridicare din fiecare zonă arondată.

Dat fiind că urmează perioade geroase și se vor înregistra acumulări de zăpadă la marginea drumurilor și în fața caselor, îi rugăm pe clienții AVE BIHOR să ne susțină în procesul de colectare a  deșeurilor așezând pubelele în așa fel încât mașinile și muncitorii să aibă acces cât mai facil la ele.

Măsură anti-îngheţ

În zonele rurale, unde deşeurile biodegradabile sunt colectate separat, vă rugăm să ţineți cont că acestea au un grad mare de umiditate, iar în zilele geroase există mari şanse ca bio-deşeurile să îngheţe în pubelă, iar golirea lor să fie anevoioasă. Încercați să așezați foi de ziare pe fundul pubelei pentru a facilita golirea acesteia.

Rugăm localnicii să ferească pubela de îngheț şi să o scoată spre colectare cât de des posibil, pentru a evita blocarea resturilor biodegradabile în recipient sau deteriorarea recipientului în momentul manipulării, dacă deşeurile au îngheţat.

Mulțumim pentru colaborare și spor la colectare!

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!