Poloiştii CSM Oradea au meci important, miercuri seară, în cupele europene. Jucătorii echipei orădene au plecat în Grecia, acolo unde se vor duela cu formaţia Panionios GSS.

Meciul este programat de la ora 20 şi va conta pentru manşa tur a sferturilor de finală din LEN Euro  Cup.

Este primul joc pentru elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor după finala Cupei României cu Steaua, pierdută la limită. Astfel, va fi un bun prilej de reabilitare pentru trupa bihoreană.

Orădenii vizează un rezultat cât mai bun, care să-i permită să atace calificare, peste două săptămâni, când, acasă, va avea loc partida retur.

După turneul de Cupa României de la Otopeni, echipa orădeană a plecat București, unde a efectuat mai multe ședințe de pregătire, după care, marți, a făcut deplasarea în Grecia, unde a avut programate două antrenamente în bazinul în care se va desfășura meciul.

Cât priveşte adversarul de miercuri seară, Panionios este echipa care a terminat prima fază a campionatului din Grecia pe locul 2 în grupă, cu 12 victorii din 14 partide. În faza a doua a competiţiei elene ocupă în prezent locul 3, după Olympiacos Pireu și Vouliagmeni.

Reamintim că în ediţia din acest an a cupelor europene, atât CSM Oradea cât și Panionios au început sezonul în LEN Champions League. Ambele echipe au ajuns până în playoff-ul fazelor de calificare, unde grecii au fost învinși de maghiarii de la Ujbuda, după care au continuat în optimile de finală ale LEN EuroCup au trecut de Partizan Belgrad.

La rându-i, CSM Oradea a trecut în optimile LEN Euro Cup de Steaua București în optimile de finală ale acestei competiții.

În partida de miercuri seară, „CSM Oradea va încerca să reacționeze după dezamăgirea ratării primului trofeu stagional”, transmit reprezentanţii clubului bihorean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!