Vremea superbă din ultimele zile i-a făcut pe mulţi dintre bihoreni să iasă în grădină pentru a începe lucrările de primăvară. Şi cei care stau la bloc au opţiunea de a-şi colora interioarele cu aranjamente florale dintre cele mai fanteziste. Ce poate înfrumuseţa mai mult interiorul şi exteriorul casei decât nişte muşcate într-o jardinieră amplasată pe balcon sau pe pervazul geamului?

Pentru toate lucrările dvs., mari sau mici, vă recomandăm să folosiţi pământul de flori de la ECO Bihor, obţinut prin compostarea bio-deşeurilor colectate inclusiv de la clienţii AVE Bihor. Şi uite aşa, printr-un efort comun de selectare - compostare, deşeurile dvs. se transformă într-un pământ fertil, perfect pentru lucrările din grădină.

Saci de pământ începând de la 3 litri

Ecosoil este un pământ universal de flori, cu conţinut de compost organic, turbă brună, humus şi nisip. El are o calitate superioară şi este potrivit pentru toate tipurile de plante de interior şi de balcon, fiind utilizat la plantare şi replantare în diferite vase, ghivece şi alte recipiente. Reprezintă un supliment nutritiv adecvat pentru o creştere sănătoasă a plantelor, are un conţinut ridicat de materie organică şi elemente naturale şi favorizează formarea rapidă şi creşterea rădăcinii.

Noi am folosit acest pământ pentru a umple o jardinieră obişnuită, în care am aşezat mai multe tipuri de plante. La final am obţinut un aranjament de efect, de care, dacă îl udăm cu regularitate, ne vom putea bucura în casa noastră.

Cum ajung deşeurile bio pământ de flori

"Prin efortul dvs. de colectare separată a deşeurilor, prin grija cu care aţi tratat fracţia bio, nepoluând-o cu alte tipuri de deşeuri, dar şi prin munca susţinută a angajaţilor AVE Bihor, iată că acum putem să ne bucurăm de un pământ de flori obţinut prin compostare şi pus la dispoziţia dvs. de partenerii noştri de la ECO Bihor. Suntem foarte fericiţi să vedem roadele muncii noastre comune, materializată într-un astfel de aranjament", spune Eva Szutor, responsabil mediu AVE Bihor.

Fracţia bio are o importanţă deosebită în procesul de selectare a deşeurilor, pentru că ea are o importantă componentă ecologică. Printr-un proces de descompunere care se întinde pe mai multe luni, materialul vegetal se transformă în îngrăşământ sau pământ de flori.

AVE Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!