Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, se află într-o vizită privată în Bihor. În trecere prin Sânmartin, vineri, Câciu s-a întreținut la o cafea cu primarul Cristian Laza, dar fără să treacă și pe la sediul partidului frământat de lupte politice interne.

Primarul de Sânmartin a făcut publică întâlnirea printr-o postare pe Facebook în care cei doi apar discutând la un pahar de apă la una din mesele de pe terasa Primăriei.

„Azi am avut deosebita plăcere de a-l avea în comuna noastră pe ministrul Finanțelor, domnul Adrian Câciu. Cu această ocazie am discutat despre ordonanțele de Guvern privind ajustarea prețurilor contractelor de achiziție publică, acte normative care asigură continuarea și finalizarea proiectelor de investițiilor autorităților publice locale”, a anunțat Cristian Laza pe Facebook.

Deși în contextul frământărilor din PSD Bihor, în care tabăra „lupilor tineri” ar fi încercat debarcarea președintelui Ioan Mang, vizita în teritoriu a unui personaj de la vârful formațiunii ar putea indica o susținere a rebelilor, Laza a insistat că întâlnirea a fost fără miză politică.

„Domnul ministru se află în Bihor într-o vizită privată. Știam că va veni în Sânmartin și m-am bucurat că a trecut pe la Primărie, dar nu a fost vorba de o vizită politică”, a spus primarul, contactat de BIHOREANUL.

De altfel, surse din partid au confirmat pentru BIHOREANUL că ministrul Finanțelor nici măcar nu a trecut pe la sediul PSD Bihor din Piața 1 Decembrie.

„Câciu nu este la prima vizită privată în Bihor. Ministrul are aici prieteni apropiați, la care și stă, și pe care îi vizitează pentru a patra oară anul acesta”, au declarat surse din partid. 

În acest sfârşit de săptămână, spun sursele publicaţiei, ministrul Adrian Câciu a fost invitat la o petrecere de nuntă organizată de naşul său de cununie, un cunoscut om de afaceri bihorean din domeniul Agriculturii, pentru fiica sa, proaspăt căsătorită.

Mirii au fost cununaţi recent chiar de primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza, iar petrecerea de nuntă se desfăşoară vineri seară la o sală de evenimente din Oradea.

La party-ul exclusivist sunt prezente și VIP-uri orădene, printre care se numără vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Mircea Mălan, şeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, dar şi numeroşi oameni de afaceri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!