Primăria Oradea a anunțat vineri noi restricții de circulație în trafic, în contextul lucrărilor care se desfășoară pe Bulevardul Decebal. 

Astfel, începând de sâmbătă, 24 august, şi până joi, 29 august, strada Constantin Brâncoveanu va deveni stradă cu sens unic. 

Traficul pe această arteră va fi permis doar dinspre strada Oneştilor spre Bulevardul Decebal.

Pe lângă această modificare, circulaţia pe Bulevardul Decebal va fi permisă într-un singur sens, pe relaţia strada Constantin Brâncoveanu - Podul Decebal - Piaţa Decebal. Sensul invers de circulaţie va fi deviat la dreapta, pe strada Splaiul Crişanei, imediat după traversarea Podului Decebal.

Restricţiile sunt impuse de turnarea asfaltului la nivel de binder (stratul dintre cel de bază și cel de uzură) şi aşezarea capacelor de canalizare autonivelante pe un tronson al bulevardului Decebal. 

În acelaşi timp începând de vineri, 23 august, circulaţia este oprită pe Bulevardul Decebal între intersecţia cu strada Primăriei şi intersecţia cu strada Simion Bărnuţiu. În acest context, strada Primăriei a devenit cu sens dublu pe o porţiune, astfel că se circulă de la intersecţia din zona Emanuel spre centru, până la intersecţia cu Simion Bărnuţiu (zona unde se află sediul DASO), unde şoferii vor putea să o ia la stânga şi să ajungă în zona Simion Bărnuţiu – Sulyok István – T. Vladimirescu.

Totodată, de duminică, 25 august, va fi reluată circulaţia pe bulevardul Decebal, pe un singur sens de circulaţie, din direcţia străzii Simion Bărnuţiu către Calea Aradului.

Pe de altă parte, în zonă sunt și alte restricții, pentru realizarea pasajului subteran Decebal, situat la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!