Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, face un mic turneu prin nord-vestul țării la finele acestei săptămâni, urmând ca o parte din ziua de sâmbătă să și-o petreacă în Bihor.

Potrivit programului oficial, la ora 13.40 va vizita o grădiniță și o școală din Sânmartin, iar apoi, la ora 14.30, și Spitalul Județean din Oradea, unde va face și declarații de presă. Conform unor surse din PSD Bihor, la spital Ciolacu ar urma să fie însoțit de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Ulterior, de la ora 15.30, președintele PSD va avea o întâlnire cu reprezentanții filialei de partid, primari și membri ai Comitetului Executiv Județean numiți în urmă cu un an, cu ocazia precedentei sale vizite la Oradea, din ianuarie 2023, când în fruntea organizației a fost pus un președinte interimar în locul lui Ioan Mang, și anume Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud și coordonator al organizațiilor partidului din zona de Nord-Vest a țării.

„După întâlnire, poate nu chiar mâine, dar în câteva zile, ar putea să fie anunțat noul președinte interimar, orădean, în locul domnului Radu Moldovan”, a declarat BIHOREANULUI un reprezentant al PSD Bihor, precizând că acesta ar fi neurochirurgul Aurel Mohan.

Dr. Mohan a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății între ianuarie 2022 și februarie 2023, iar anterior, între 2016-2020, consilier local în Oradea, în prezent fiind șeful Staționarului I al Spitalului Județean din Oradea, numit de managerul Gheorghe Carp.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!