Bihorel trece în revistă, în stilul său şugubăţ, evenimentele săptămânii trecute.

Luni

Vio către Ghiusi: "La aniversarea a 103 ani de la Trianon văd că Viktorul vostru ne promite că va avea grijă de Transilvania". "Cam asta e intenţia, numai că deocamdată de Transilvania şi de Astoria au grijă nu ungurii, ci suedejii de la fabrica de sucuri".

Marţi

Schimbare la clubul de fotbal: preşedintele şi-a dat demisia. "Eu mi-am atins toate obiectivele trasate de Primărie, inclusiv cel care prevedea ca anul acesta să nu intrăm în liga a doua". "Şi care-i nemulţumirea ta?". "La echipele de juniori antrenorii nu mă recunosc de şef, că ei depind ca organigramă de echipa de baschet".

Miercuri

Nae poliţistul, despre mega-mita de la Casa de Pensii: "Dacă o doctoreasă a luat 272 de şpăgi într-o lună şi a primit o condamnare cu suspendare, e clar că trebuie să luăm măsuri mai severe". "Şi care ar fi acestea? Să înăsprim Codul Penal?". "Nu, să desfiinţăm puşcăriile, că practic nimeni nu mai merită încarcerat pentru evaziune, mită şi hoţii".

Joi

Baschetbaliştii noştri, vicecampioni, sunt decişi ca la anul să ia marele trofeu fără să fie nevoiţi să fugă cu el în geantă. Un jucător a explicat: "Clujenii au introdus obiceiul ca, după victorie, să facă baie în Someş, că la ei râul este lângă sala Sporturilor. Vom face la fel, numai că noi nu ne vom îmbolnăvi în apă rece, pentru că Peţa e mult mai caldă".

Vineri

Un vestit seismolog a explicat ce-i cu marile cutremure ce se produc în regiunea noastră: "Precis e mâna şantieriştilor. Numai ei au de câştigat din afacerea asta, pentru că va creşte nivelul de siguranţă antiseismică. Asta înseamnă mai mult ciment, mai mult fier, deci bani mai mulţi. La fel cum Big Pharma ne-a băgat vaccinurile pe gât, e o conspiraţie mondială".

Sâmbătă

Unul dintre cei mai buni elevi în IT vrea să plece la studii în Cluj. "De ce nu rămâi la facultate acasă?". "Pentru că nu-s plătit la fel de bine ca dascălii mei, chit că doar ei au de învăţat de la mine...".

Duminică

Datornicii Primăriei vor fi executaţi silit. Deşi primarul ar fi vrut să fie doar executaţi.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!