Cunoscutul comediant Mircea Bravo a devenit, joi, tatăl unei fetiţe, care a primit numele de Mira. "Seamănă mult cu mine", a scris acesta.

Anunţul a fost făcut chiar de celebrul vlogger, pe paginile sale de socializare, unde a publicat şi două imagini în care îşi ţine în braţe nou-născuta.

"De ieri, eu şi Georgiana suntem părinţii acestei fetiţe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte şi tolerantă cu cei din jurul ei", a scris Mircea Bravo.

Comentariile şi felicitările nu au contenit să apară. "Felicitări! Să vă bucuraţi de ea şi să vă aducă multe binecuvântări", "Să fie sănătoasă! Mă bucur tare pentru tine, pentru voi! Felicitări mamicii!", au fost câteva dintre aprecierile fanilor săi de pe pagina de Facebook.


(Sursa foto: Instagram - Mircea Bravo)

Mircea Bravo şi partenera sa, Georgiana, s-au căsătorit în vara anului 2022, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Soţia sa este profesor universitar în acelaşi oraş. 

În vârstă de 36 de ani şi originar din oraşul bistriţean Beclean, Mircea Bravo a devenit cunoscut în România în ultimii ani datorită videoclipurilor sale amuzante în care acesta joacă rolul nepotului bunicuţei din Chinteni, tanti Lenuţa. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!