„Mângâiat” în această primăvară de Curtea de Apel Oradea cu o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare, plus obligația de a presta 90 de zile muncă în folosul comunității la Mănăstirea Sfintei Cruci sau pentru Primărie (după ce în februarie Judecătoria îl condamnase la 2 ani de închisoare cu executare, fiindcă în urmă cu 5 ani a tras cu o armă de asalt din mașină, pe un pod din Oradea), milionarul Victor Micula face tot ce-i stă în putință pentru a demonstra că nu dă doi bani nici pe magistrați, nici pe lege.

Bihorel a aflat că Micula jr. nu ia în serios obligația de a se prezenta periodic la Serviciul de Probațiune Bihor și de a urma „un program de reintegrare socială” organizat de această instituție, așa cum i-a impus Curtea de Apel, trimițându-și în locul lui avocatul cu o hârtie de la un medic cum că suferă și nu-i în stare.

Deocamdată nu se știe dacă Serviciul de Probațiune a informat judecătorii, dar e clar că sentința acestora nu face pentru Victoraș nici cât o ceapă degerată...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!