Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Oradea a băgat patru oameni nevinovați în spital, sâmbătă noaptea, în județul Sibiu, scrie news.ro.

Beat și sub influența drogurilor, a condus cu 125 km/h pe străzile din Sibiu, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar în timp ce fugea de ei, a lovit o altă mașină.

„Pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au filmat şi înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h în zona de limitare  a vitezei la maxim 50 km/h. Şoferul maşinii, având direcţia de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea, iar pe str. XIII intersecţie cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depăşire neregulamentara si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Sibiu.

Mașina pe care a lovit-o orădeanul era condusă de un tânăr de 19 ani, din Cristian, și mai avea trei pasageri. Potrivit site-ului turnulsfatului.ro, în urma impactului, au ajuns la spital cei doi șoferi și cei trei pasageri din mașina condusă regulamentar. Șoferul de 19 ani a avut nevoie de descarcerare, altă victimă a suferit un traumatism lombar, iar trei dintre răniți au excoriații.


(sursa foto: www.turnulsfatului.ro)

„În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanţe psihoactive. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor 2 conducători auto, precum şi a altor 3 pasageri din maşina condusă de tânărul din Cristian”, au mai precizat poliţiştii.

Șoferul este acum cercetat penal pentru mai multe infracțiuni: vătămare corporala din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducere unui vehicul sub influența unor substanţe psihoactive.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!