Condamnat definitiv anul trecut la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru înşelăciune, dar încă judecat şi pentru alte probleme penale, bihoreanul Florin Marcel Manciu, cel care a păcălit zeci de oameni luându-le bani în numele unor vedete TV pentru cazuri sociale, în calitate de pretins călugăr ori ca partener exclusiv al companiei Electrica, a prins drag de judecători.

Bihorel a descoperit că ţeparul a deschis proces după proces împotriva procurorilor, poliţiştilor, statului român, Fiscului, Ministerului Sănătăţii, la mai multe instanţe din ţară, cerând despăgubiri ba că i-ar fi fost afectată imaginea, ba fiindcă a fost abuzat, ba pentru că a fost nedreptăţit.

Ultimele sunt chiar de luna trecută, împotriva Penitenciarului Oradea, unde e încarcerat, şi unde a fost pus la izolare, ca sancţiune, după o reclamaţie făcută de un coleg de celulă care s-a plâns gardienilor că Manciu l-ar fi agresat şi i-ar fi făcut propuneri indecente.

Bihorel aşteaptă cu nerăbdare deznodământul, dar e convins că în realitate omul se cam plictiseşte în spatele gratiilor. Poate ar trebui gardienii să-i dea ceva de lucru...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!