Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Oradea a hotărât luni restricţionarea traficului rutier prin intersecţia Bulevardului Cantemir cu strada Arieşului în perioada 17 - 21 mai pentru realizarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de semaforizare.

Ulterior, restricţiile de circulaţie vor fi instituite pe rând în intersecţiile bulevardului Cantemir cu strada Muntele Găina (22 – 23 mai), Lugojului (24 – 25 mai), Sextil Puşcariu (29 - 30 mai), Nojoridului (5 - 6 iunie), Aleea Salca (31 mai - 1 iunie) precum şi în intersecţia dintre strada Nufărului şi ieşirea de la staţia Peco Petrom.

"Toate aceste restricţionări sunt necesare în vederea realizării lucrărilor de semaforizare, cu afectarea parţială a carosabilului, lucrări aferente obiectivului "Creşterea mobilităţii urbane din zona Nufărul – Cantemir", solicitantul fiind Drumuri Bihor", se menţionează în comunicat.

Pe de altă parte, comisia a mai aprobat închiderea circulaţiei rutiere pe tronsonul cuprins între strada Miron Costin şi Calea Clujului în perioada 17 mai – 16 iunie pentru continuarea lucrărilor de modernizare a Pieţei Tineretului, investiţie cerută de orădeni în cadrul unui proiect de bugetare participativă.