Trei persoane se află în custodia Poliției Bihor și sunt audiate, în cazul cadavrului găsit marți dimineață într-o remorcă din cartierul Prima de pe strada Oneștilor. Este vorba despre bărbatul care a sunat la 112, dar și despre concubina acestuia și o altă femeie, care stăteau toți împreună în apartamentul în care locuise și victima decedată. Sora ei, care fusese sechestrată și a ajuns la spital în stare gravă, este în continuare investigată de către medici.

Potrivit procurorului Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, instituție care coordonează ancheta, crima a fost descoperită marți dimineață, în jurul orei 7, în urma unui apel la 112. Reclamantul, un bărbat, pretindea că simte un miros înțepător în jurul remorcii din parcarea blocului.

Conform lui Ardelean, verificând sesizarea, polițiștii au găsit în remorcă un geamantan de dimensiuni mari, de 90 cm lungime și 60 cm lățime, unde se afla, „se pare că de câteva zile”, cadavrul femeii.

Omorâtă în Nufărul, găsită în Ioșia

„Este vorba despre o persoană în vârstă de 31 de ani, de sex feminin, din Valea lui Mihai, care trăia fără forme legale în Oradea. Era în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri ori sâmbătă, urmează să se stabiliească în urma autopsiei. Încă nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, tocmai de aceea a fost dispusă o autopsie. Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul, nu pe strada Oneștilor, unde a fost găsit cadavrul. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei - se pare că au fost mai multe persoane - sunt în custodia Poliției, sunt audiate la acest moment și, în funcție de cum evoluează ancheta, vom comunica dacă s-au luat măsuri preventive. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o pe victima decedată în noua locație în cursul zilei de duminică”, a spus Ardelean.

Din câte se pare, atât tânăra moartă cât și sora ei ar fi fost victime într-o rețea de prostituție, aspectele urmând să fie verificate de anchetatori.

Sursele BIHOREANULUI spun că același bărbat care a sunat la 112 le-a spus anchetatorilor și de sora femeii moarte, găsite de polițiști cu răni foarte grave pe corp și subnutrită.

Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean și primește îngrijiri medicale, la ora publicării acestei știri.

Între timp, surse din anchetă spun că un raport preliminar al autopsiei arată că tânăra de 31 de ani a fost omorâtă în bătaie.

UPDATE: Cele trei persoane au fost reținute de polițiști

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 ore în cazul femeii de 31 ani al cărei cadavru a fost găsit marți dimineață într-o remorcă din cartierul Prima de pe strada Oneștilor. Este vorba despre bărbatul care a sunat la 112, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Alin Omuţ, concubina acestuia, Roxana Gal, şi încă o femeie, Duca Erika, toți fiind acuzaţi de omor. 

Detalii, în articolul „Trei persoane au fost reţinute, în cazul crimei oribile din Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!