Primăria Lugaşu de Jos a inaugurat cu mare tam-tam vara trecută, în prezenţa şefului UDMR Bihor, Cseke Attila, pe atunci ministru al Dezvoltării, un aşa-zis "centru turistic", în realitate o îngrămădeală de 8 căsuţe din lemn puse la baza barajului de acumulare Tileagd pe teritoriul satului Urvind, fieful primarului Sorban Levente.

Ei, bine, aşa cum se putea ghici încă la acea vreme, de atunci nu doar că "investiţia" care a înghiţit 800.000 euro nu a avut niciun client, iar asta din simplul fapt că Urvindul este departe de orice obiectiv turistic, dar Primăria e gata să înghită mai departe bani din bugetul local al comunei.

Zilele trecute, una dintre numeroasele firme ale Primăriei Lugaşu de Jos, SC Crisius Cons SRL, a dat anunţ că "se caută personal pentru administrarea Centrului Turistic", cerând amatorilor să trimită CV-uri pe e-mail.

După ce deja a îngropat un munte de bani într-o ctitorie aşa-zis turistică, fără nicio căutare, de ce n-ar mai sparge edilii şi alte sume, pentru salarii?...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!