Un grup de senatori UDMR a iniţiat un proiect de lege prin care se are în vedere interzicerea propagandei LGBT, pentru a feri tânăra generaţie de pericolele prezentate de această mişcare ce ia un avânt serios în putredul Occident.

Legea a fost adoptată tacit, pentru că onor senatorii noştri nu au timp de toate prostiile, ei trebuie să-şi supravegheze afacerile şi amantele sau se străduiesc să ajungă în Ucraina, să-şi facă poze cu Zelenski, precum îmi făceam eu cu ursul împăiat la intrarea în Băile Felix.

Iniţiativa, semnată şi de doamna senator de Bihor Biro Rozalia, ne arată cum elemente din agenda politică a FIDESZ intră şi în Parlamentul ţării. Dacă în Ungaria această temă a fost un pilon central în campania electorală, cu rezultatele cunoscute, la noi problema minorităţilor sexuale nu a tulburat prea mult opinia publică.

Mai ţineţi minte ce furtună într-un pahar de apă a fost Coaliţia pentru Familie? Cu toate că până şi premierul din acea vreme, Liviu Dragnea, s-a poziţionat alături de această mişcare, în calitate de apărător al inocenţei copiilor, că doar şi amanta lui de-abia ieşise din adolescenţă, la referendum nu s-au prezentat nici măcar toţi preoţii din România.

Copiii şi nepoţii noştri, asaltaţi de tâmpeniile cu corectitudinea politică, nu vor deveni mai buni creştini prin interdicţii de tot felul, ci prin educaţie. Asta pentru că, din păcate, despre puterea exemplului personal e mai greu să vorbeşti când ai numeroase exemple de ierarhi dovediţi cu apucături pe care tocmai ei le veştejesc în predici.

Poate că totuşi acest proiect de lege nu a fost decât un test al UDMR-ului, ca să vadă reacţia politicienilor români. Că dacă blegii noştri aleşi dorm în bocanci, ar putea trece tacit şi o lege prin care să se revină la graniţele dinainte de Primul Război Mondial.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!