Comuna Brusturi se pregătește de un viitor de aur-roșiatic.

Condusă din 2016 de primărița Livia Bârlău - cea care în primul mandat a reușit să demoleze o școală cu bani primiți de la Guvern ca s-o reabiliteze, în al doilea a trebuit să înapoieze 14 milioane lei primiți prin PNDL de la Ministerul Dezvoltării pentru înființarea unei rețele de apă și canalizare fiindcă a falsificat date din proiect, iar din decembrie 2021 este judecată împreună cu soțul său, Petre Bârlău, pentru o tentativă de omor asupra unui fost procuror - comuna ar putea avea de anul viitor o conducere PSD-AUR, care se conturează de pe acum.

Un reprezentant al partidului lui George Simion, Viorel Boldiș (foto) - care se recomandă drept poet, fost angajat la Jurnalul de dimineață și plecat vreo două decenii în Italia - a avut miercurea trecută o întâlnire la Primărie cu prim-gospodina comunei, la care s-a discutat chiar angajarea lui în instituție.

De altfel, AUR-istul i-a și confirmat lui Bihorel că „are intenția” să se angajeze în Primărie, dar nu a vrut să deconspire pe ce post și de când, ci doar că are „intenția” să facă parte din „echipa” lui Bârlău. Spre binele cetățenilor, bineînțeles...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!