Lanţul de săli de sport Fit4U investeşte un milion de euro într-un complex sportiv care va fi dat în folosinţă în Parcul Industrial I din Oradea cel târziu în decembrie 2023.

Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea a atribuit Fit4U o parcelă de 3.877 de metri pătraţi pentru realizarea investiţiei în cadrul unei proceduri la care a primit o singură ofertă.

Contractul privind investiția a fost semnat vinerea trecută de directorul ADLO, Alina Silaghi și administratorul Fit4U, Daniel Bolba.

"Clădirea complexului sportiv ce se va construi va avea o suprafaţă de 1500 mp, P + 1, și va cuprinde următoarele funcţionalităţi: sală de fitness, culturism, aerobic, zona pentru exerciţii funcţionale, două terenuri de minifotbal, un bazin de înot, precum şi o sală de conferinţe şi parcare", se menţionează într-un comunicat al ADLO.

Potrivit administratorului Fit4U, Daniel Bolba, complexul sportiv va mai avea, în plus, un cabinet de kinetoterapie şi unul de nutriţie.

"În interiorul complexului vom avea un restaurant destinat tuturor persoanelor din parcul industrial nu doar celor care fac sport. Vom încerca să atragem o firmă cu experienţă în domeniu pentru ca serviciile să fie de cea mai bună calitate", a declarat Bolba pentru BIHOREANUL.

Conform investitorului, marele avantaj al viitoarei dezvoltări sportive îl constituie faptul că poate fi gândită de la zero într-un proiect integrat.

"În momentul acesta lucrăm la proiectare. Faptul că gândim de la zero un întreg complex sportiv şi nu adaptăm o clădire deja construită ne ajută foarte mult pentru că avem şansa să implementăm un concept integrat al unui complex sportiv în care orădenii care iubesc sportul să poată practica de la sporturi de echipă, cum este mini-fotbalul, la înot sau fitness", a spus Bolba.

Înfiinţată în anul 2010, firma Fit4U deţine în Oradea un lanţ de patru săli de sport dintre care cea mai mare şi performantă a fost lansată în martie 2019 la etajul trei al magazinului Crişul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!