Surpriză în procesul în care deputatul AUR Mihai Lasca (foto) e judecat pentru că l-a blocat în trafic şi l-a bătut crunt pe partenerul fostei sale partenere de viaţă!

După ce Judecătoria l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, procesul s-a mutat la Curtea de Apel Oradea unde, săptămâna trecută, a mai apărut o "parte vătămată moral": Iosif-Ovidiu Gal, coleg de partid al bătăuşului şi fost candidat la Deputăţie pe lista partidului.

"Pentru mine şi pentru judeţul Bihor reprezintă o palmă morală faptul că acest inculpat a ajuns deputat", "vom primi pumni în cap dacă nu suntem de acord cu opiniile sale", "ne vom trezi şi cu criminali în Parlament" - sunt doar câteva dintre motivele invocate de Gal în inedita cerere prin care solicită "repararea prejudiciului moral" pe care i l-a creat "inculpatul".

Omul nu cere nici vreo sumă de bani şi nici ca judecătorii să-l trimită pe Lasca după gratii, ci doar să-i interzică "să ocupe funcţia de deputat în această legislatură". Doar că s-a trezit cam târziu...