Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis marți seara, în jurul orei 21.30, că peste 34.000 de consumatori din județul Bihor au rămas fără electricitate după vijeliile care s-au abătut asupra mai multor zone din județ, rupând copaci, acoperișuri și cabluri de electricitate. 

Potrivit lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al CJSU Bihor, „31 de echipe ale furnizorului de energie electrică sunt în teren pentru remedierea deficiențelor”. 

Pe portalul societății de Distribuție Energie Electrică România sunt enumerate „întreruperile accidentale” din zona Transilvania de Nord. Astfel, conform site-ului menționat, în Bihor au rămas în benză consumatori de pe o serie de străzi din următoarele orașe și comune: Oradea (străzile Clujului, Ogorului, Americii și Iancu de Hunedoara), Ineu, Marghita, Săcueni, Abrămuț, Oșorhei, Boianu Mare, Viișoara, Șinteu, Aușeu, Vadu Crișului, Măgești, Căbești, Șuncuiuș, Lugașu de Jos, Aleșd, Borod, Bratca, Tileagd, Vârciorog, Remeți, Țețchea și Bulz.

În cele mai multe cazuri, se estimează că furnizarea energiei electrice va fi reluată abia miercuri dimineața. 

Cel mai probabil pe fondul numărului mare de accesări, mai mulți cetățeni se plâng pe rețelele de socializare că nu reușesc să facă sesizări la Electrica.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!