Ca de obicei, Bihorel comentează în stilul propriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: "Degeaba vă lăudaţi că sunteţi cu mult înaintea noastră!". "Dar aşa şi este!". "Am văzut că au ieşit la iveală discuţii în care ministra Justiţiei dădea indicaţii preţioase procurorilor cum să protejeze corupţii lui Viktor. Păi, chestia asta noi am fumat-o demult, pe vremea lui Năstase".

Marţi

Cu Bolovan, despre veşnica diferenţă între Cluj şi Oradea: "La Cluj există o autostradă de 10 ani, dar încă nu au centură prin care să ajungă la ea, că-s prea ocupaţi cu metroul". "Şi la noi?". "La noi avem gata centura, dar mai e nevoie de 10 ani să se facă autostrada".

Miercuri

Şeful comitetului de elevi, despre ideea Ministerului Educaţiei de a se pune camere de supraveghere fără acceptul părinţilor. "Pe noi nu ne deranjează, măcar caftelile şi obrăzniciile le vom posta direct pe Tik Tok". "Atunci cui nu-i convine?". "Profilor, că se fac de râs de cum predau la ore sau că-i vede lumea cum se hărţuiesc sexual prin cancelarii".

Joi

Tanti Zoe pensionara, despre Ora Pământului: "Nu ştiu de ce se tot laudă elevii cu Ora Pământului. Vin şi ei să stingă lampa o jumătate de oră şi apoi bagă nişte cântece despre verdeaţă". "Pe vremea dumneavoastră cum era?". "Maică, eu am ţinut Ora Pământului 25 de ani, cât a trăit Ceauşescu, că ne oprea zilnic curentul".

Vineri

Buldogul a preluat organizaţia liberală din Timiş. "Fostul şef a fost demis fiindcă nu a suportat să vadă că rămâne fără funcţie la judeţ după împărţeala cu pesediştii". "Şi nu are dreptate?". "Are pe dracu’! Dacă-l deranja alianţa cu pesediştii, de ce nu a protestat ca Bolovan şi Birtaşul, în şedinţa de acum o lună?".

Sâmbătă

Nae poliţistul, despre digitalizare: "Avem 3 milioane de şoferi care nu plătesc RCA-ul. Acum vor să facă 15.000 de lei amenda. Vă spun eu că, la ce popor suntem, doar din amenzi reuşim să echilibrăm balanţa de plăţi".

Duminică

Localurile vor fi obligate să ofere gratis clienţilor apă de la robinet. Mai ales dimineaţa.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!