Surpriză la concursul pentru şefia Curţii de Apel Oradea! Între candidaţi se numără şi o judecătoare celebră pentru adversitatea faţă de DNA, faţă de presa care nu-i de acord cu ea, dar cu păreri despre toţi şi toate, inclusiv despre ambasadori şi preşedinţi de stat.

Păreri pe care le posta până prin 2020 pe blogul personal şi în presa prietenă, ca preşedintă a Asociaţiei Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului, un ONG de apartament pe care l-a înfiinţat la Oradea.

E vorba despre judecătoarea Florica Roman, declarată nevinovată de procurorii DNA după ce tot ei au acuzat-o că a cerut unui consătean din Budureasa nişte păstrăvi şi un ceas cu cuc ca să-l consilieze cum să-şi scape finul de o belea penală.

Roman se vrea preşedintă de instanţă, în timp ce încă se judecă cu Statul român, cerând 50.000 euro daune morale inclusiv pentru că DNA a comunicat public faptele de care o acuza şi astfel au apărut "articole vădit denigratoare" în presă.

Bihorel îi urează succes şi se gândeşte de pe acum, cu interes, la "revoluţia" pe care o va face în Curtea de Apel, dacă reuşeşte să-şi învingă contracandidaţii...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!