Începând de luni, punctul de întâlnire a candidaţilor pentru examenul de obţinere a permisului auto a fost relocat în parcarea complexului comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului.

Potrivit unui comunicat al Cancelariei Prefectului, măsura a fost luată din ordinul prefectului Dumitru Ţiplea, având în vedere traficul intens de pe strada Oneştilor, precum şi lucrările de amenajare a viitorului centru de cartier din zona sălii polivalente Antonio Alexe.

"Conform dispoziţiilor prefectului Dumitru Ţiplea, Instituţia Prefectului Judeţul Bihor a obţinut din partea administraţiei complexului comercial ERA Shopping Park acordul pentru desfăşurarea activităţii de examinare auto în zona Mobexpert din parcarea complexului comercial", se menţionează în comunicat.

În plus, programul examinărilor a fost extins inclusiv în ziua de sâmbătă pentru a scădea presiunea pe traficul auto.

"Astfel, începând de astăzi, 16 mai, de luni până sâmbătă, între orele 08:00-15:00, zona Mobexpert va fi punctul de întâlnire și plecare pe traseu pentru candidaţii la proba practică de examinare auto în vederea obţinerii permisului de conducere", se menţionează în comunicat.

După cum BIHOREANUL a mai scris, până săptămâna trecută instructorii şi cursanții se întâlneau cu examinatorii Serviciului de Permise pe platoul din faţa sălii Antonio Alexe în condiţii improprii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!