Începând de sâmbătă, de la ora 8, până pe 28 decembrie, inclusiv, traficul auto prin Piaţa Unirii va fi interzis.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, restricţiile de circulaţie vor fi luate pentru pregătirea şi desfăşurarea în bune condiţii a Târgului de Crăciun.

Se închide traficul în Piaţa Unirii de sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 08, până în 28 decembrie, inclusiv, ca urmare a pregătirilor premergătoare Târgului de Crăciun, cât şi pe perioada desfăşurării acestui eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă", a transmis miercuri Primăria, în urma şedinţei Comisiei Tehnice pe Probleme de Circulaţie.

În plus, în weekendul 16 - 18 decembrie, când în cadrul târgului sunt programate mai multe activităţi şi concerte, circulaţia va fi restricţionată inclusiv pe strada Independenţei.

Accesul auto va fi permis doar până la intrarea în parcarea supraetajată (vezi harta de mai jos!). La ieşirea din parcare, şoferii vor reveni pe acelaşi traseu până în intersecţia cu Piaţa 1 Decembrie.

În acest interval, restricţii de circulaţie se vor aplica de la ora 10 până la miezul nopții în Piaţa Ferdinand şi pe străzile Iosif Vulcan şi Libertăţii (vezi harta de mai jos!). Pe podul Sfântul Ladislau, circulaţia va fi interzisă de la ora 19 până la miezul nopții.

Târgul de Crăciun din Oradea va fi deschis în intervalul 2 - 26 decembrie. Reprezentanţii municipalităţii se aşteaptă la circa 10.000 de vizitatori pe zi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!