Aspirant la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a votat duminică dimineaţă, cu câteva minute după ora 10, la secţia de votare 136 amenajată în sediul Liceul German Friedrich Schiller, alături de soţia lui Erica, aşa cum o face de fiecare dată.

După ce li s-a luat temperatura şi şi-au dezinfectant mâinile, cei doi au aşteptat preţ de câteva minute la coadă, în secţie fiind deja 5 persoane care votau.

Un cuplu de orădeni care i-au recunoscut i-a lăsat, însă, pe soții Mang să intre în fața lor.

"Am votat pentru candidaţii care pot oferi un trai mai bun pentru bihoreni, care-i ascultă şi care se luptă pentru a rezolva interesele acestora. Am votat şi pentru o schimbare de atitudine în ceea ce priveşte Oradea. Nu sunt pentru candidaţii care au avut în jurul lor o mică echipă de oameni de afaceri, care îşi urmăresc numai interesele", a spus Mang la ieșirea din secție.

Acesta a mai spus şi că speră că PSD va avea un scor bun, atât în Oradea cât şi în judeţ. "În niciun caz nu vom avea rezultate mai mici decât la prezidenţiale", a pronosticat el.

Întrebat dacă crede că are şanse la şefia CJ în faţa candidatului considerat favorit, liderul PNL Ilie Bolojan, politicianul a răspuns rezervat. "Dacă bihorenii vor vota cu mintea şi inima, da", a spus el.

Acesta le-a mai spus jurnaliştilor că duminică va merge în mai multe localităţi din judeţ pentru a verifica dacă toate regulile sunt respectate.