Parcarea supraetajată de pe strada Iosif Vulcan din centrul Oradiei a fost hidroizolată la începutul lunii mai.

Încep lucrările la finisaje

Potrivit unui comunicat trimis marți de Primăria Oradea, lucrările avansează conform programului. „După ce în luna aprilie constructorul a turnat ultima placă a parcării, la începutul lunii mai a fost montată hidroizolaţia învelitorii şi a fost executată sapa de pantă în proporţie de 100%”, se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Constructorii au executat zidăria de compartimentare în proporţie de 90% şi au început la finisajele interioare şi lucrările de vopsitorii. În exteriorul clădirii, finisajele au fost realizate în proporţie de 20% şi au început săpăturile la sistemele pluviale şi cele electrice.

„În lunile următoare se vor executa lucrări de vopsitorii finale, trasaje, marcaje, semnalistică, montarea celor două elevatoare, grilajelor metalice, sistemelor de parcare şi a amenajărilor exterioare", a transmis Primăria Oradea.

După cum BIHOREANUL a mai scris, viitoarea parcare cu 121 de locuri dispuse pe trei etaje se realizează pe un teren de 4.179 mp, într-o curte interioară delimitată de străzile Iosif Vulcan şi Aurel Lazăr.

Lucrările, începute în vara anului trecut, sunt executate de asocierea formată din Drum Asfalt SRL (lider de asociere), Trameco SA (asociat) şi Poliart SRL (asociat), valoarea contractului fiind de 10,2 milioane lei fără TVA.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!