Continuă campania de achiziţii la FC Bihor. Astfel, clubul orădean, proaspăt promovat în Liga a II-a, a anunţat marţi parafarea a două noi transferuri.

Este vorba despre tinerii jucători bihoreni Sebastian Cucu şi Gelu Gitye. Ambii au evoluat la Lotus Băile Felix şi erau consideraţi fotbaliștii de persepctivă ai echipei din comuna Sânmartin.

Ei vin acum la echipa fanion a judeţului în baza unui parteneriat între cele două cluburi, după cum a precizat conducerea FC Bihor într-un comunicat.

Sebastian Ştefan Cucu este născut la 2 septembrie 2005, în Oradea, şi evoluează pe postul de mijlocaş. El s-a format la LPS Bihorul şi „reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători ai noului val al tinerilor fotbalişti din Bihor”, după cum l-a prezentat clubul orădean.

„După un sezon bun cu echipa bihoreană care activat în Seria a 10-a a Ligii a III-a, Sebastian Ştefan Cucu vine la FC Bihor, pentru care a semnat un contract valabil cinci ani. Sebastian Cucu este mijlocaş dreapta, dar poate fi folosit şi ca fundaş lateral, dreapta sau stânga”, mai precizează sursa citată.

La rândul său, Gelu Gitye este născut la 27 iunie 2006 tot în Oradea şi este mijlocaş central.

Și Gelu Gitye este un jucător format la LPS Bihorul, dar care a activat la echipa din Sânmartin începând cu luna februarie a anului 2022. Gelu a acumulat deja o anumită experienţă la seniori, evoluând pentru Lotus în Liga a III-a.

„Şi Gelu Adrian Gitye a semnat pentru FC Bihor un contract valabil timp de cinci sezoane şi vine la clubul nostru în baza noului parteneriat dintre cele două cluburi”, mai precizează conducerea echipei roş-albastre.

Cei doi jucători s-au alăturat lotului echipei orădene, care se află în cantonament în Ungaria.

Joi, de la ora 18:30, FC Bihor va disputa şi prima partidă amicală, în compania maghiarilor de la Monostorpályi SE.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!