Toaletele parcării de tip "park and ride" din şanţul Cetăţii Oradea sunt închise deja de o săptămână, ca defecte. Accesul clienţilor parcării şi al turiştilor care îşi lasă maşinile aici până vizitează fortificaţia la toalete a fost blocat pentru că reţelele de canalizare care deservesc toaleta sunt înfundate.

„Toaletele din incinta parcării sunt închise accesului publicului de mai multe zile. Administratorul parcării a pus pe uşă un afiş cu mesajul «revizie». Este foarte neplăcut. Parcarea este intens frecventată de cei care vin la piaţă sau la Cetate şi nu prea există alte toalete în zonă", a reclamat un orădean.

BIHOREANUL a aflat că toaletele din incinta parcării din şanţul Cetăţii au fost închise de angajaţii Direcţiei Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea de mai bine de o săptămână.

„Accesul publicului la toalete a fost restricţionat pentru că reţelele de canalizare care le deservesc au fost colmatate. Lucrarea este în garanţie, iar Primăria Oradea i-a solicitat constructorului să intervină pentru remedierea defecţiunii", a explicat pentru BIHOREANUL Csilla Petri, de la Biroul de presă al Primăriei Oradea.

Cel mai probabil, conducta menajeră care deserveşte toaletele este înfundată în zona dinspre pasajele subterane din Piaţa Gojdu. Solicitaţi de municipalitate, constructorii caută soluţii de remediere a defecţiunii.

Inaugurată la finalul anului trecut, parcarea din şanţul Cetăţii Oradea a fost construită de firma Construcţii Erbaşu pentru suma de 35,5 milioane lei.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!