Încă o trupă de dans din Oradea s-a calificat în următoarea etapă a concursului Românii au talent, de la ProTV. Numărul, difuzat vineri seară, a atras patru de "da" din partea juriului.

Copiii şi adolescenţii de la Torja Dance Academy au impresionat juriul încă de când au păşit pe scenă, abordând mai multe stiluri de dans modern, cu elemente latino.

Eleganţi şi energici, aceştia au atras aplauze puternice din public.

"Sunteţi foarte frumoşi şi debordaţi o energie extraordinar de bună. Aş fi stat şi m-aş fi uitat la voi o jumătate de oră fără probleme. Zâmbetele voastre sunt adevărate, ceea ce nu întotdeauna pot să spun că văd pe scena asta", le-a spus actorul Dragoş Bucur.

La final, orădenii au primit toate cele 4 voturi de „da” din partea juriului, pășind, astfel, în următoarea etapă a concursului.

"Copiii şi adolescenţii de la Torja Dance Academy au de partea lor talentul şi elixirul tinereţii. Bucuria aduce bucurie tuturor celor care ştiu să o aştepte", a spus la final Pavel Bartoş.

Potrivit site-ului ProTV, Torja Dance Academy este un grup de dansatori alcătuit din copii cu vârste cuprinse între 8 şi 19 ani din Oradea.

"Pe scena de la Românii au talent au venit copiii care fac performanţă în acest club. Aceştia practică dansul sportiv de aproximativ 4-5 ani. Ei cred că pot câştiga sau cel puţin să ajungă cât mai departe în concurs. Atuurile lor sunt: munca, seriozitatea şi pasiunea pentru dans", se arată pe site-ul emisiunii.

Liderul grupului este antrenorul Raul Torja, mai arată sursa citată.

foto: protv.ro

Săptămâna trecută, un alt orădean a păşit în etapa următoare a emisiunii. Stabilit în Bucureşti, Paul Alex, pe numele de scenă "Fratele infinit", a obţinut şi el voturile juraţilor emisiunii "Românii au talent" Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur, după ce le-a cântat o piesă rap scrisă de el şi inspirată din povestea sa de viaţă. El a copilărit pe străzi și în orfelinat.

Printre concurenţii orădeni care au ajuns în etapa următoare a competiţiei se numără şi o balerină în vârstă de 9 ani, trupa de "percuţie corporală" Ansamblul de Vest şi rockeriţa Natalia Bendre.

Vezi aici momentul Torja Dance Academy de la Românii au talent!

UPDATE: Încă o orădeancă cu 4 de „da”

Bihorenii au talent. Ar putea fi concluzia după ce încă o bihoreancă a trecut într-o nouă etapă a concursului Românii au talent, după cum reiese din cea mai recentă emisiune difuzată vineri seară de ProTV, aceeași în care și o formație de dans din Oradea s-a calificat într-o nouă rundă. Îmbrăcată într-un costum popular din zona Aleşdului, la doar 16 ani, Andreea Maria Oprea a impresionat publicul până la lacrimi şi a smuls aprecieri din partea juriului. "Nu ştiu câte inimi ai rupt cu această doină", i-a spus Andra, despre care adolescenta spune că este idolul ei.

Detalii, în articolul „A făcut publicul să plângă! Încă o bihoreancă cu 4 de "da" la "Românii au talent"

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!