O candidată PSD la funcţia de consilier local al comunei Holod, Anamaria Chiricheu-Junc, a chemat Poliţia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a observat că patru maşini ale familiei au avut roţile înţepate.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, întâmplarea a fost sesizată după ora 1, când Chiricheu-Junc, fost viceprimar şi consilieră a primarului în funcţie Ioan Horga, totodată candidata pe locul 2 pe lista PSD, a sesizat că patru maşini care erau parcate în faţa casei din localitatea Vintere, comuna Holod, aveau cauciucurile tăiate, bănuindu-şi contracandidaţii de ispravă.

Imagini cu mașinile și un comentariu în acest sens au fost distribuite în grupul de Facebook „Holodul suntem noi” chiar de către candidată.

Deocamdată aceasta nu a putut fi contactată pentru a confirma spusele, având telefonul închis.

În schimb, reprezentanta Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a declarat BIHOREANULUI că "apelul prin numărul de urgenţe 112 a fost făcut la ora 2.06". "S-au deplasat la faţa locului Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş, au efectuat cercetarea la faţa locului şi s-au sesizat din oficiu în cauză, întocmind un dosar penal în cadrul căreia se efect cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere", a declarat purătorul de cuvânt al Poliţiei.

Pe de altă parte, aceasta a precizat că, până la ora 10, nu au fost sesizate nereguli în procesul de vot derulat la nivelul județului Bihor.